Over ons

Inzicht in processen met software

Wij geloven dat informatie makkelijk beschikbaar moet zijn voor jouw organisatie. We helpen je op korte termijn met flexibele software dat werkt, zodat jij op de langere termijn kunt groeien met dezelfde FTE!

Zo zijn gegevens op teveel verschillende plekken, zonder dat het met elkaar communiceert. Dit kost jullie tijd, het belemmert de huidige groei en je heb geen inzicht. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om met software duidelijk overzicht te krijgen van je onderneming. Bij Digi-Process begrijpen we dat.

Visie Digi-Process: proces als basis

We zien meer bedrijven zoeken naar een oplossing voor de automatisering van hun processen. Veel softwarepakketten automatiseren wel een gedeelte, maar doen niet wat je zou willen. Waardoor je niet het totale overzicht hebt. Ook klanten van Doorn Automatisering wilden meer inzicht in processen. Hun software gaf niet het inzicht die zij wilden.

Toen hebben Simon Doorn en Henk-Jan Leusink software gebouwd die wel dit inzicht geeft. Hierin nemen wij de processen en de informatiebehoefte als uitgangspunt. Op deze manier ontstond de naam Digi-Process. Het digitaliseren van de processen. En door deze digitalisatie krijg je inzicht.

We kijken dus naar de informatie die nodig is en welke processen er geautomatiseerd kunnen worden. Kunnen we het niet bouwen? Dan volgt er een duidelijke nee. In alle andere gevallen passen we de software aan op de processen.

Oprichters Simon Doorn en Henk-Jan Leusink

Sinds 2012 ben ik (Simon Doorn) ondernemer met een eigen visie, no nonsense mentaliteit en vanuit een praktisch oogpunt. Vaak liep ik er tegenaan dat de klantprocessen omgebogen moesten worden naar de software, terwijl ik van mening ben dat software ondersteunend moet zijn aan je processen. Ons doel is vanuit de klant de behoefte te verkennen, en vervolgens de vraag te stellen; kan Digi Process hierin iets betekenen? De klant centraal stellen in plaats van ons bedrijf.

Naast ondernemer ben ik getrouwd en vader van 3 kinderen.
In mijn vrije tijd ben ik actief voor de Brandweer IJsselmuiden. Een totaal ander vak, maar ook hier samen met een geweldig team onze “klant” zo goed mogelijk helpen.

– Simon Doorn

Vanaf 2013 ontwikkel ik (Henk-Jan Leusink) software als Freelancer. Wat ik vaak te horen kreeg, is dat de ondernemer het fijn vond om “even te sparren over manieren om het proces nog efficiënter te maken.” Na een heel aantal jaar als freelancer te hebben gewerkt kwam ik Simon tegen bij een gezamenlijke klant en merkten we dat onze samenwerking goed werkt. Hierin is altijd het verhaal van de klant leidend en niet onze software.

Als medeoprichter van Digi-Process ben ik verantwoordelijk voor het leiden van ons team, het beheren van de (software)architectuur en het waarborgen van een soepele uitvoering van onze implementatie.

Naast mijn werk ben ik echtgenoot en vader. In mijn vrije tijd geniet ik van het vinden van de juiste balans tussen werk en ontspanning. Ik houd van wielrennen, het is een geweldige manier om actief te blijven en mijn gedachten vrij te maken. Het helpt me ook om mijn focus en doorzettingsvermogen te vergroten, eigenschappen die ik ook toepas in mijn werk als ondernemer en programmeur.

– Henk-Jan Leusink

Wil jij ook geholpen worden?

We helpen ook jouw graag met meer controle over de processen in jouw bedrijf. Dit kan heel eenvoudig:

  1. Plan een afspraak;
  2. Inventarisatie van jouw wensen;
  3. Implementatie van software om de gewenste werkprocessen te automatiseren, zodat je inzicht hebt en kunt groeien.

Zet vandaag de eerste stap naar meer controle door hieronder op de knop te klikken.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

We staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Uiteraard komen we vrijblijvend langs voor het bespreken van de mogelijkheden.

© 2024 Digi-Process
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring