« Naar overzicht

Driepak Verpakkingen: ‘We hebben een veel completer beeld van de organisatie’

In september 2022 ging Driepak Verpakkingen live met de software van Digi-Process. Dit bedrijf, gevestigd in IJsselmuiden (Overijssel) en Leiden (Zuid-Holland), is specialist op het gebied van verpakkingen. Wij interviewden Lotte over onze samenwerking.

In september 2022 ging Driepak Verpakkingen live met de software van Digi-Process. Dit bedrijf, gevestigd in IJsselmuiden (Overijssel) en Leiden (Zuid-Holland), is specialist op het gebied van verpakkingen. Wij interviewden Lotte over onze samenwerking.

Toen Lotte anderhalf jaar geleden bij Driepak Verpakkingen aan de slag ging, was de keuze voor een nieuw softwarepakket al gemaakt. In die periode werkte ze nog met de oude software. Het kostte veel tijd om bijvoorbeeld verkooporders aan te passen.

Lotte verteld: “Iedereen zag alleen zijn eigen gegevens en bijvoorbeeld niet als een collega een verkooporder aanmaakte.

Software: Breed en Makkelijk

“We hebben Digi-Process breed geïmplementeerd: inkoop, verkoop, voorraadbeheer – noem maar op. Een van de belangrijkste aanpassingen voor ons was de scanner. Eerst moesten we de pakbon printen en nu doen we alles met de scanner. Collega’s kunnen de pakbonnen gemakkelijk scannen en eventueel de gegevens wijzigen. Deze informatie wordt direct naar kantoor gestuurd. Dat scheelt een hoop gedoe en vooral tijd.”

Implementatie in zomerperiode: Van juni tot oktober

“De implementatie verliep verrassend soepel, zelfs in de vakantieperiode. We begonnen in juni, gingen live in september en in oktober waren alle bugs eruit. Een maand voor de livegang konden we al verschillende functies testen, en tijdens de livegang was Henk-Jan twee dagen bij ons om snel te kunnen schakelen. Dat was echt een pluspunt. En ook na die tijd waren/zijn ze goed bereikbaar.”

Waarom Digi-Process?

“Waarom hebben we voor Digi-Process gekozen? Simpelweg omdat het heel makkelijk is. De zoekfuncties werken goed, het aanpassen van gegevens gaat makkelijk, en onze collega’s werken veel fijner samen met deze software. We hebben nu een veel completer beeld van de organisatie. Daarnaast werkt de mensen op kantoor en op de werkvloer met dezelfde gegevens, dat is goed voor de samenwerking.”

Ook de komende jaren verwacht Lotte een fijne samenwerking. ‘Er zijn nog verschillende functies die we nog niet gebruiken bij bijvoorbeeld de inkoop, daar kunnen we later ook nog mee aan de slag.’

Download het 5-stappenplan

Wil je een goede keuze voor een softwarepakket maken? Download het 5-stappenplan inclusief invult Excel.

© 2024 Digi-Process
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring